Intermodaal Transport

Home > Onze diensten > Intermodaal Transport

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!

Intermodaal Transport

Ontdek de kracht van intermodaal transport met CTV, dé pionier met meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Ons toegewijde team is gespecialiseerd in het naadloos combineren van verschillende transportmodaliteiten – truck, trein en binnenvaart – om het meest efficiënte intermodale traject voor al uw opdrachten te vinden. Daarnaast proberen we het gedeelte over de weg zo kort mogelijk te houden.

Met onze aanpak geniet u van aanzienlijke voordelen:

Kostenbesparing

Door onze expertise in intermodaal transport kunnen we lagere transportkosten realiseren. We optimaliseren routes en modaliteiten om efficiëntie te maximaliseren en kosten te minimaliseren.

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van verschillende transportmodaliteiten kunnen we de CO₂-uitstoot verminderen en bijdragen aan een groenere toekomst.

Betrouwbaarheid

Onze intermodale aanpak zorgt voor meer betrouwbaarheid in uw transportketen. Vrijwel geen last van files, omdat we de last-mile per truck zo kort mogelijk houden. Dit zorgt voor een constante en betrouwbare levering van uw containers.

Door de last-mile per truck zo kort mogelijk te houden, kunnen wij uw containers flexibel aanleveren op af- / aankoppel basis. Dit houdt in dat wij de trailer, inclusief container,  afkoppelen bij uw warehouse. Een trailer die reeds bij uw warehouse aanwezig is en waarvan de container geladen/gelost is, wordt vervolgens aangekoppeld en meegenomen. Dit concept vermindert voor u de tijdsdruk voor het lossen/laden van de container en voorkomt dat er onnodige kilometers worden gereden.

Bij CTV investeren we in geavanceerde volgsystemen voor al onze trailers. Zo kunt u uw containers real-time volgen, zelfs wanneer ze bij een warehouse zijn afgekoppeld. Dit geeft u volledige gemoedsrust en controle over uw lading, waar deze zich ook bevindt.

Daarnaast nemen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen, vanaf het moment van opdracht tot levering. U hoeft slechts een opdracht te versturen en wij zorgen ervoor dat de container “just in time” op de plaats van bestemming is. Met onze Control Tower behoudt u volledige controle over uw containers, terwijl wij alle stappen van A tot Z afhandelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!