Intermodaal Transport

Home > Onze diensten > Intermodaal Transport

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!

Intermodaal Transport

CTV is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in intermodaal transport. Dit houdt in dat we de modaliteiten truck, trein en binnenvaart zo goed mogelijk proberen te combineren. Voor al uw opdrachten zoeken wij het meest efficiënte intermodale traject waarbij we het gedeelte over de weg zo kort mogelijk proberen te houden.

Dit resulteert in:

  • Lagere transportkosten
  • Duurzamer transport
  • Meer betrouwbaarheid (geen files)

Door de last-mile per truck zo kort mogelijk te houden, kunnen wij uw containers flexibel aanleveren op af- / aankoppel basis. Het af- / aankoppel concept houdt in dat wij de trailer incl. de container afkoppelen bij uw warehouse.

Een trailer die reeds bij uw warehouse aanwezig is en waarvan de container geladen/gelost is, wordt vervolgens aangekoppeld en meegenomen. Dit concept vermindert voor u de tijdsdruk voor het lossen/laden van de container en voorkomt dat er onnodige km’s worden gereden.

Al onze trailers zijn uitgerust met moderne volgsystemen. Hierdoor kunt u uw containers real-time volgen, ook wanneer deze bij het warehouse staan afgekoppeld.

Het grote praktische voordeel bij intermodaal transport is dat wij al uw administratieve werkzaamheden overnemen en alle stappen van A tot Z afhandelen. U hoeft enkel één opdracht te versturen en wij zorgen ervoor dat de container “just in time” op de plaats van bestemming is. Door gebruik te maken van onze Control Tower houdt u volledige controle over uw containers. 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!