Blogs

Home > Blogs > Welke zeecontainers zijn er?

Welke zeecontainers zijn er?

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿค”
Elk product is anders en vergt daarom ook (soms) een andere vervoersmethode. Er bestaan dan ook verschillende soorten containers! De meest gangbare containers zijn: 

โœ”๏ธ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ, deze containers zijn veelal van staal gemaakt en soms van aluminium. Hierin worden vaak stukgoederen vervoerd, zoals bijv. kleding, speelgoed.
โœ”๏ธ๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฝ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€, deze containers hebben een open bovenkant welke afgedekt kan worden met zeil. Dit is handig voor producten die qua afmetingen niet in een standaard container passen, denk aan grotere machines of apparatuur.
โœ”๏ธ๐—ง๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ, deze container ziet eruit als een soort van tank met een hekwerk eromheen en wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren zoals bijv. melk en oliรซn.
โœ”๏ธ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ, deze container wordt gebruikt voor het transport van temperatuurgevoelige goederen, denk aan bijv. groente, fruit, zuivel, vlees, bloemen, medicatie.
โœ”๏ธ๐—™๐—น๐—ฎ๐˜ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ, wordt gebruikt voor uitzonderlijke goederen met afwijkende afmetingen die vanaf de zij- of bovenkant geladen moeten worden, zoals bijvoorbeeld hijskranen of watermachines.

Neem snel contact op voor alle mogelijkheden!

Soortgelijke artikelen