Awesome Image

Archive for mei 23rd, 2024

Vooruitgang in CO₂-besparing – Q1 resultaten

In januari hebben we met succes CO₂-registratie geïmplementeerd, waardoor we de CO₂-uitstoot over alle vervoerswijzen nauwkeurig kunnen berekenen. Gedurende het eerste kwartaal van 2024 hebben we onze inspanningen voortgezet om de CO₂-uitstoot te verminderen en aanzienlijke vooruitgang geboekt op weg naar een milieuvriendelijkere toekomst. Door

Sneak peek alert!

Samen met het geweldige team van CULT. Content Creators zijn we momenteel bezig met het filmen van onze nieuwe brandmovie. Benieuwd naar wat je te wachten staat? Blijf op de hoogte, want we delen binnenkort nog een teaser! 💪

CO₂-besparing – maart

In maart hebben we onze inspanningen op het gebied van CO₂-reductie voortgezet om vooruitgang te boeken in de richting van een groenere toekomst. Door de inzet van intermodaal transport hebben we aanzienlijke CO₂-reducties gerealiseerd ten opzichte van vrachtwagentransport, wat heeft geleid tot substantiële CO₂-besparingen voor onze klanten:

CO₂ besparingen – februari

Bij CTV stelt onze precisie bij het berekenen van de CO₂-uitstoot voor alle vervoerswijzen ons in staat verder te gaan dan alleen het naleven van de regelgeving en actief bij te dragen aan een groenere toekomst.

CARBON lesproject

Sinds de zomer van 2023 werken we in samenwerking met Fieldlabs Noord-Limburg aan het CARBON-lesproject. Samen met een groep toegewijde studenten hebben we ons in verschillende workshops verdiept in maatschappelijke trends en regelgeving met betrekking tot CO₂

CO₂ registratie

In januari 2024 hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt door de CO2-registratie succesvol te implementeren, waardoor we de CO₂-uitstoot voor alle transportmodi nauwkeurig kunnen berekenen. Onze inzet gaat verder dan alleen naleving, omdat we ernaar streven bij te dragen aan een groenere toekomst.

Fijne Vastelaovend!

De polonaise staat klaar, de confetti ligt gereed, en de feestmutsen zijn opgepoetst! Het is weer tijd voor drie dagen vol kleurrijke gekte en hartverwarmende gezelligheid! Geniet van de kleurrijke optochten, stralende kostuums, en de onvergetelijke momenten met vrienden en familie.

Een geweldige start van 2024

We zijn verheugd om 2024 te beginnen met een belangrijke mijlpaal – de succesvolle implementatie van CO2-registratie!

Vanaf 1 januari 2024 kunnen we de CO2-uitstoot van alle vervoerswijzen nauwkeurig berekenen. Bovendien informeren we onze klanten over de voordelen van intermodaal transport door de CO2-uitstoot te vergelijken met vrachtwagentransport.

Viering van 25 jaar toewijding – Fred Coppus

Deze week vieren we de 25e verjaardag van onze enige echte Fred Coppus!

Bedankt Fred voor je bijdrage en loyaliteit in de afgelopen 25 jaar en dat er nog vele jaren mogen volgen!

Steun aan goede doelen

In het hart van CTV ligt niet alleen een passie voor zakendoen, maar ook een grote betrokkenheid bij het welzijn van onze gemeenschap. Als trots familiebedrijf dat diep geworteld is in onze omgeving, hebben we er altijd naar gestreefd een actieve rol te spelen in het ondersteunen van de mensen en organisaties om ons heen. In 2021 besloten we aan goede doelen te doneren in plaats van de gebruikelijke bedrijfsgeschenken.

Categories

Recent News

Awesome Image

Cargo & Logistics Business Services

Contact Now